Ιταλία: ΕΞΩ Ο ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 41 BIS ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 41 BIS ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΞΩ Ο ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 41 BIS
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 41 BIS
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια προσπάθεια του κράτους να εξοντώσει τον σύντροφό μας Alfredo Cospito, θάβοντάς τον στο διαβόητο καθεστώς φυλάκισης 41 bis για να εκδικηθεί για τις πράξεις του και να τον εμποδίσει να διαδίδει τις ιδέες του έξω.
Ως εκ τούτου, εμείς, οι αναρχικοί, θεωρούμε ότι είναι μια επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσουμε, αρχίζοντας από τώρα, μια ευρεία κινητοποίηση για την μετεγκατάστασή του.
Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να αναπτύξουμε μια σειρά από πρακτικές, η καθεμία σύμφωνα με τις δικές της εντάσεις, προκειμένου να αναγκάσουμε το κράτος να απομακρύνει τον επαναστάτη σύντροφο Alfredo Cospito από το 41 bis.
Έχουμε επίγνωση της μερικής φύσης αυτού του αγώνα, αλλά ο κατασταλτικός στραγγαλισμός είναι τέτοιος που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να του αντιταχθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, επειδή το βλέπουμε ως μια προσπάθεια του κράτους να υπονομεύοσει, για όλους, τις δυνατότητες να αγωνιστούν ενάντια σε αυτό το σύστημα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τις επιλογές του συντρόφου και τις πρακτικές για τις οποίες καταδικάστηκε, πρακτικές που ανέκαθεν ανήκαν στον αναρχισμό. Το 41 bis είναι ένα βασανιστικό καθεστώς, που έχει δημιουργηθεί για να φιμώσει, να απομονώσει και να εξαναγκάσει σε συνεργασία με τους θεσμούς: πρέπει να γκρεμιστεί μαζί με όλες τις φυλακές.
Ενώ το κράτος προσπαθεί να μας εξοντώσει, εμείς γνωρίζουμε ότι η καλύτερη άμυνα είναι πάντα η επίθεση.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Μετάφραση : Δ.Ο. ΕΗΦ
Πηγή: DarkNights

Leave a Reply

Your email address will not be published.