Χιλή: Ανακοινωθέν των αντισπισιστών κρατούμενων για την υπόθεση Susaron σε αλλυλεγγύη με την απεργία πείνας του Alfredo Cospito

Με αυτές τις λέξεις που κουβαλούν το έρμα του ακίνδυνου και την ανικανότητα να σε αγκαλιάσουμε με εξωφρενικούς βρυχηθμούς και υπνωτικές, ανώνυμες, αρνούμενες φλόγες, οι οποίες διασχίζουν ηπείρους και σύνορα.
Καθόμαστε να γράψουμε από τα κλουβιά μας με μια βαθιά αίσθηση πόνου, οργής και αδελφικού θαυμασμού. Οι μηχανισμοί της παγκόσμιας κυριαρχίας σε θεωρούν τόσο επικίνδυνο και ανυποχώρητο που έχουν θέσει ως προτεραιότητα να κόψουν το πιο απειλητικό κομμάτι της ύπαρξής σου. Το κέφι σου για ζωή, την υπερηφάνεια, την χαρά και την διαύγεια. Επειδή φοβούνται. Επειδή κατάφερες να αντιπροσπωεύσεις μια αδάμαστη απειλή που δεν αραιώθηκε ποτέ με λόγια.
Από την κρατική αιχμαλωσία του Σαντιάγο της Χιλής, φωνάζουμε με την βαρβαρότητα χιλιάδων πλημμύρων! Κάτω το καθεστώς βασανιστηρίων και εξόντωσης 41 bis!!!! 98 ημέρες απεργίας πείνας!!!
Φωνάζουμε από ήπειρο σε ήπειρο: Αντιστάσου αδελφέ, εδώ στην άλλη πλευρά αυτού του πανούργου κόσμου έχεις πολεμιστές που προσέχουν τα βήματά σου.
Ποτέ δεν περιμέναμε για την συμφιλιωτική συγχώρεση με τον εχθρό για την επίλυση των μαχών και των αναγκών μας. Και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα.
Είθε οι χειρονομίες αχαλίνωτης τόλμης να κάνουν το έδαφος να δονείται και τους δρόμους ολόκληρης της υφηλίου που κυριαρχείται από τους μηχανισμούς της υποταγής να καίγονται από φωτιά!
Μέχρι να βγάλουμε τον Alfredo από αυτή τη δυσμενή κατάσταση και να ανατρέψουμε αυτό το αποτρόπαιο ψυχοπαθητικό καθεστώς που ονομάζεται 41 bis.

Ο ALFREDO COSPITO ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
ΜΑΖΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.

ΒΗΓΚΑΝ STRAIGHT EDGE ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΘΕΣΗ SUSARON
-C.D.P. ΣΑΝΤΙΑΓΟ 1 ΦΥΛΑΚΗ
-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΛΑΚΗ SAN MIGUEL

Μετάφραση: Δ.Ο. ΕΗΦ

Πηγή: Publicacion Refractario

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.